Moda

AMAs 2015 moda sa crvenog tepiha

AMAs 2015 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Za nama je uzbudljiva noć u kojoj su se dodeljivale AMAs 2015 nagrade, a mi imamo sve detalje o pobednicima, uz izveštaj sa crvenog tepiha!

 

Taylor Swift je zadovoljno trljala ruke osvojivši priznanja za najbolju pesmu godine (Blank Space), najbolji pop/rock album i omijeni odrasli izvođač. Pratili su je momci iz One Directiona koji su odneli nagrade za izvođača godine i pop/rock grupu godine (umesto da je nagrada otišla Maroon 5); dok je Justin Bieber osvojio nagradu za najbolju kolaboraciju, za pesmu Where Are You Now, koju je uradio sa Skrillexom i Diplom. Listu svih dobitnika AMAs nagrada pogledajte ovde.

Kad je u pitanju moda, poznate muzičke zvezde (i starlete) nisu se baš proslavile originalnim komadima, a ni stilom – čast izuzecima (hint: Gigi Hadid). Preovladavala je crna boja, uz po koji dah crvene i bele,

amas-nagrade-moda-sa-crvenog-tepiha-v1

a dobar deo zvezda je, izgleda, inspiraciju potražio u nozi Anđeline Džoli, pa su tako crvenim tepihom sevale butine i butine, a u trendu je, izgleda, imati i gola leđa:

amas-nagrade-moda-sa-crvenog-tepiha-v

A kako su zvezde i zvezdice američke muzičke scene izgledale na jučerašnjem crvenom tepihu, pogledajte u albumu na našoj Facebook stranici.

Pogledajte kako su zvezde i zvezdice američke muzičke scene izgledale na jučerašnjem crvenom tepihu povodom #AMAs dodele nagrada, a listu pobednika pogledajte ovde –> http://bit.ly/1ldEaHW

 
Posted by OrganVlasti.com on Monday, November 23, 2015


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook