Moda

AMAs dodela nagrada 2016

AMAs dodela nagrada 2016
Podeli dalje

Noć za nama obeležila je AMAs dodela nagrada i defile poznatih zvezda u nekim od najpoznatijih kreacija na crvenom tepihu. Pa, da vidimo kako su izgledale i koga nosile, hoćemo?


Na prvi pogled, jasno je kao dan da poznate dame ove sezone (bez obzira što je kraj novembra) vole da otkrivaju – i to otkrivaju mnogo! Od Gigi Hadid, preko Chrissy Teigen, pa sve do 18-ogodišnje Lauren Giraldo, sevanje kože je, izgleda, postalo trend godine.

amas-dodela-nagrada-2016-m

I, dok je koža pojedinih sijala na crvenom tepihu, od svih prisutnih, dopale su nam se toalete Selene Gomez i… to bi, otprilike, bilo to, jer su sve druge bile očajno odevene što možete videti i u albumu na našoj Facebook stranici.

amas-dodela-nagrada-2016-v1

Ozbiljno, ovogodišnja AMAs dodela nagrada je van svake konkurencije kada je u pitanju loš ukus poznatih – ko se, po vama, posebno loše izdvaja? Dok razmišljate o svom odgovoru, listu dobitnika možete pogledati ovde, a nama je drago što je titulu najboljeg muškog izvođača još jednom poneo Justin Bieber, dok nam je najutisak Selena sa svojim govorom nakon dobijanja nagrade za najboljeg pop/rock ženskog izvođača godine:

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment