Moda

Ana Trošić Trajković na beogradskoj nedelji mode!

Ana Trošić Trajković na beogradskoj nedelji mode!

Upamtite to ime! Ana Trošić Trajković premijerno predstavlja svoje modele na beogradskoj nedelji mode!

 

Osnivač  i jedan od dizajnera studia Mood Board, Ana se poslednjih osam godina bavi stajlingom, dizajnom i produkcijom uniformi i kostima za potrebe marketinških agencija. Uspeh studia Mood Board je rezultat nastojanja dizajnera da u strogo zadatim uslovima i vrlo kratkim rokovima napravi manje i veće serije odevnih predmeta koji se koriste kao uniforme, a svojom estetikom, modernošću i kvalitetom prevazilaze tu kategoriju.

Po prvi put, na ovogodišnjoj nedelji mode u Beogradu, Ana Trošić Trajković predstaviće svoje modele iz kolekcije Plain-Plane na sutrašnjoj reviji u hotelu Crowne Plaza.

Kolekcija Plain-Plane je nastala kao rezultat istraživanja aviona, odnosno, iz dekonstrukcije osnovnih elemenata njihovog aerodinamičnog dizajna koji su implementirani u odevne predmete. Samim tim, kolekciju odlikuju oštre geometrijske forme, ravne linije i čvrste konstrukcije, po ugledu na industrijski dizajn.

Kolekcija je dizajnirana za ženu koja je definisala lični stil i odbila da se uklopi u stereotipe u životnom i modnom smislu. Tačno je tamo gde želi da bude, samosvesna, ostvarena i uživa u pomeranju granica modnih normi u formalnom i poslovnom okruženju.

Fb komentari
Tagovi

Facebook

Zaprati nas na Instagramu