Moda

Ana Trošić Trajković na beogradskoj nedelji mode!

Ana Trošić Trajković na beogradskoj nedelji mode!
Podeli dalje

Upamtite to ime! Ana Trošić Trajković premijerno predstavlja svoje modele na beogradskoj nedelji mode!

 

Osnivač  i jedan od dizajnera studia Mood Board, Ana se poslednjih osam godina bavi stajlingom, dizajnom i produkcijom uniformi i kostima za potrebe marketinških agencija. Uspeh studia Mood Board je rezultat nastojanja dizajnera da u strogo zadatim uslovima i vrlo kratkim rokovima napravi manje i veće serije odevnih predmeta koji se koriste kao uniforme, a svojom estetikom, modernošću i kvalitetom prevazilaze tu kategoriju.

Po prvi put, na ovogodišnjoj nedelji mode u Beogradu, Ana Trošić Trajković predstaviće svoje modele iz kolekcije Plain-Plane na sutrašnjoj reviji u hotelu Crowne Plaza.

Kolekcija Plain-Plane je nastala kao rezultat istraživanja aviona, odnosno, iz dekonstrukcije osnovnih elemenata njihovog aerodinamičnog dizajna koji su implementirani u odevne predmete. Samim tim, kolekciju odlikuju oštre geometrijske forme, ravne linije i čvrste konstrukcije, po ugledu na industrijski dizajn.

Kolekcija je dizajnirana za ženu koja je definisala lični stil i odbila da se uklopi u stereotipe u životnom i modnom smislu. Tačno je tamo gde želi da bude, samosvesna, ostvarena i uživa u pomeranju granica modnih normi u formalnom i poslovnom okruženju.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook