Moda

Bafta 2014 moda sa crvenog tepiha

Bafta 2014 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Britanski Oskar je bio i prošao, a osim pobednika, nas je  zanimala Bafta 2014 moda sa crvenog tepiha: ko je šta nosio i kako je izgledao!

Poslednji u nizu događaja pred velelepni Oscar, Bafta’s su ove godine odlučile sledeće. Film godine je „12 Years a Slave„, najbolji britanski film je „Gravity„, najbolji režiser Alfonso Cuaron. Nagradu za najbolju mušku glavnu ulogu odneo je Chiwetel Ejiofor, dok je nagrada za najbolju žensku glavnu ulogu pripala fantastičnoj Cate Blanchett. Bafta statue za najbolj eepizodne uloge pripale su Barkhadu Abdiju i Jennifer Lawrence; a u kategoriji animiranih filmova, nagrada je zasluženo pripala hitu „Frozen„.

A sad malo o modi. Bafta 2014 moda sa crvenog tepiha izgledala je šaroliko i prilično zanimljivo. Iako svi mediji prenose kako su zvezde večeri bili Angelina Jolie i Brad Pitt u žensko/muškim smokinzima (Blues Brothers wannabe), za nas je apsolutna modna zvezda večeri britanska glumica Ruth Wilson, koja je izgledala savršeno u metalik odelu iz Antonio Berardi’s Pre-Fall 2014 kolekcije!

 bafta 2014 moda sa crvenog tepiha

Prijatno iznenađenje bila je i Gillian Anderson, u prelepoj vintage Balmain haljini, a kako su ostale zvezde izgledale na crvenom tepihu Bafta dodele nagrada, pogledajte u albumu na našoj Facebook stranici.

bafta 2014 moda sa crvenog tepiha

Potpunu listu dobitnika basta 2014 nagrada, potražite na ovom linku.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook