Moda

Brend Facis – elegancija, stil i tradicija za prave muškarce

Brend Facis – elegancija, stil i tradicija za prave muškarce
Podeli dalje

Renomirani italijanski muški modni brend Facis (Faćis) koji u Italiji već punih 80 godina stvara vrhunska muška odela i garderobu, otvorio je 24. marta svoju prvu prodavnicu van Italije i to u Srbiji, u Fashion Park outlet centru Inđija.

Pažljivo stvarajući prefinjeni i jedinstveni stil od 1932. godine, koji odiše istančanim ukusom i muževnošću, danas brend Facis važi za jednog od cenjenijih modnih brendova u Italiji. Koristeći tkaninu premijum kvaliteta najpoznatijih italijanskih proizvođača vune (Loro Piana, Cerruti i Reda), Facis garantuje najviši nivo kvaliteta skrojenih odela, sakoa, kaputa, košulja i svojih ostalih odevnih predmeta.

„Ponosan sam što našu prvu prodavnicu van Italije otvaramo upravo ovde, u Srbiji. Srpski i italijanski muškarci imaju jednu zajedničku osobinu – prefinjeni smisao za oblačenje i savršen modni senzibilitet. Mi želimo da im ponudimo pre svega kvalitet, koji je uz jedinstveni stil koji već dugo gradimo, dobitna kombinacija za muškarca u potrazi za savršenom elegancijom u svakoj prilici.“ – izjavio je generalni direktor Facis grupe Piero Bucalo, na događaju organizovanom povodom otvaranja prodavnice ovog ekskluzivnog italijanskog modnog brenda.

Tokom cele godine Facis je za potrošače pripremio dodatni popust od 30% na već snižene outlet cene.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook