Moda

Budi i ti stilista – na BG Fashion Weeku!

Budi i ti stilista – na BG Fashion Weeku!
Podeli dalje

Budi i ti stilista! Pokaži svoj talenat i umeće na beogradskoj nedelji mode na Reebokovom štandu i možda baš ti osvojiš Reebok patike!

Moderan urbani stil danas je potpuno nezamisliv bez patika, a ovaj sve prisutniji trend primetan je i na našim ulicama. Prateći svetske modne tokove, na jubilarnu 40. Nedelju mode stižu Reebok Classic Perfect Split patike koje su idealne za savremeni način kombinovanja garderobe i obuće. Ovaj model biće predstavljen od 30. oktobra do 1. novembra u hotelu Crowne Plaza.

budi-i-ti-stilista-v
Sa  Perfect Split modelom svako može da istakne originalnost svog stila, a posetioci 40. Belgrade Fashion Weeka imaće priliku da na Reebok štandu pokažu i koliko su dobri u ulozi stiliste. Kombinujući garderobu mladih dizajnera sa Perfect Split modelom svi zainteresovani mogu da se oprobaju u ovom modnom zadatku, a tri najbolje modne kombinacije prema mišljenju odabranog žirija osvojiće baš ovaj model Reebok patika. Sve učesnike modne radionice očekuje Reebok iznenađenje.

budi-i-ti-stilista-v1
Classic je decenijama unazad najpoznatija lifestyle kategorija Reebok brenda, a nešto drugačiji izgled dobila je zahvaljujući saradnji sa poznatim reperom Kendrikom Lamarom. Spojem urbane muzike i klasičnog modela nastala je patika koja se uklapa u mnoge modne stilove. Sva posebnost i upečatljivost po kojoj je Lamar poznat istaknute su decentnom kožom sa antilop elementima i kontrastnim detaljima od koje je Perfect Split model napravljen.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook