Moda

Chanel jesenja kolekcija predstavljena na drustvenim mrezama

Chanel jesenja kolekcija predstavljena na drustvenim mrezama
Podeli dalje

Chanel jesenja kolekcija predstavljena na drustvenim mrezamaModna kuća Chanel juče je svoju kampanju za kolekciju jesen/zima 2013 ekskluzivno predstavila na društvenim mrežama i to putem svojih Twitter i Facebook Page naloga.

 

Modna kuća Chanel juče je svoju kampanju za kolekciju jesen/zima 2013 ekskluzivno predstavila na društvenim mrežama i to putem svojih Twitter i Facebook Page naloga.

Zanimljivo je da je fotografiju za kampanju snimio Karl Lagerfield lično, a lica kampanje su modeli Ashleigh Good, Chiharu Okunugi i Soo Joo Park, smeštene u futurističku svemirsku stanicu, odevene u garderobu za predstojeću sezonu. Devojke dolaze iz Japana, Novog Zelanda i Južne Koreje oslikavajući internacionalnu pozadinu same kampanje i čitave kolekcije, kojoj je to i glavna inspiracija – Chanel kao globalni brend. Ostaje nejasno šta predstavlja spoj budućnosti i prošlosti – u vidu pletenja, ali ne sumnjamo da se će kreator Karl Lagerfeld već izjasniti po tom pitanju; možda je to samo jedna u nizu njegovih skorašnjih opsesija.

Kako iz same fotografije možemo da zaključimo, naredne sezone akcenat će biti čizme od lateksa i garderoba koja podseća na onu iz “Paklene pomorandže”? U svakom slučaju, evo dela fotografija, a celokupnu kolekciju Chanel jesen/zima 2013 možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Izvor fotografija

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook