Moda

Cipele 2010 – saten je in

Cipele 2010 – saten je in
Podeli dalje

Satenske cipele su potpuni hit ove sezone i pritom ne mislimo samo na venčanja. Ovog proleća i leta,  nosiće se satenske cipele svih boja, oblika i visina.


satenske cipeleSatenske cipele su potpuni hit ove sezone i pritom ne mislimo samo na venčanja. Ovog proleća i leta,  nosiće se satenske cipele svih boja, oblika i visina.

 

Za kakav god model se odlučile, znajte da ćete sa satenskim cipelama uvek izgledati otmeno i šik; budući da saten spada u jedan od najlepših i najluksuznijih materijala u modnoj industriji, dajući time cipelama dodatni seksi izgled i osećaj kad ih obujete.

U zavisnosti od modela i boje, satenske cipele učiniće Vas prepoznatljivom, bilo da ste na poslu, dnevnom sastanku ili susretu sa prijateljima, ili u vrelom noćnom izlasku.

Dovoljno je da već sada prošetate malo gradom i primetićete sa su satenske cipele već u prodaji. Bilo da je u pitanju opuštenija dnevna varijanta u vidu nežnih baletanki i mokasina, ili visoke potpetice od kojih Vam se zavrti u glavi; Vaše je da odaberete samo boju.

 

cipele od satenaCrne satenske cipele uvek su pravi izbor i prilagodljive su svakom dobu dana i prilici za nošenje. Elegantne i ženstvene, dovoljno je da ih uparite sa svilenom košuljom i uskom suknjom do kolena; dodate nisku bisera i spremne ste za sve!

Ove sezone, primetićete da ima dosta modela sa kaiševima, mašnama, nizom falti, višebojne, u kombinaciji sa štrasom i cirkonima…Osmelite se i dodajte novi šik u Vaš svakodnevni izgled. Poigrajte se sa bojama i stilovima; novi modeli satenske obuće odlično će se slagati sa džinsom, cvetnim detaljima i smelim printom, podjednako.


Novocento, Aldo, Zara, Primadona, Bat
a…samo su neke od radnji koje su u svoju ponudu već uvrstile satensku obuću različitih oblika, modela i boja.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment