Moda

Cipele za kojima svet ludi – MYMU platforme

Cipele za kojima svet ludi – MYMU platforme
Podeli dalje

cipele za kojima svet ludi mymu platformeKao što smo mogli primetiti sa dolaskom lepog vremena, platforme su ponovo u modi, a svet je potpuno poludeo za jednim posebnim brendom MYMU espadrile – platformama. Upoznajte se i vi sa njima.

Kao što smo mogli primetiti sa dolaskom lepog vremena, platforme su ponovo u modi, a svet je potpuno poludeo za jednim posebnim brendom MYMU espadrile – platformama. Upoznajte se i vi sa njima.
 

Nastale od ideje dizajnerke Gabriele Lanardonne, ove neobične ženske cipele su kombinacija espadrila i platformi, neobična igra forme i boja. Inspirisana argentinskim brendom Alpargatas – koji su stvorili imigranti u kasnom 19. veku, a koji je otkrila tokom svojih čestih putovanja u Buenos Aries, Gabriele je kreirala ove jedinstvene i vesele platforme kao omaž jednom vremenu i jednoj kulturi.

Jednostavne a sofisticirane, u isto vreme moderne i klasične – MYMU platforme su modni imperativ ove sezone! Bilo da vikendom idete do nekog izletišta, ili tokom radne nedelje jurite sa zadatka na zadatak, ove cipele su pun pogodak za svaku priliku i doba dana.

Za one koje ne preferiraju platforme, MYMU obuću možete pronaći i sa nižim potpeticama, pa čak i kao obične espadrile – više na matičnom sajtu.

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment