Moda

Critics Choice Awards moda sa crvenog tepiha

Critics Choice Awards moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Noć za nama prošla je u znaku Critics’ Choice Awards dodele nagrada koja se održava po 22 put. Za razliku od drugih, pompeznijih događaja, na ovom crvenom tepihu, imali smo šta i da vidimo.


Critics Choice Awards je godišnja nagrada koju dodeljuju Broadcast Film Critics Association i Broadcast Television Journalist Association već 22 godine i listu svih dobitnika možete pogledati na zvaničnom sajtu. Pomenućemo samo da je nagradu za najboljeg glumca poneo Casey Affleck, za najbolju glumicu proglašena je Natalie Portman, a najbolji film po oceni kritičara ponelo je ostvarenje „La La Land„.

Crna je boja koja je dominirala crvenim tepihom Critics Choice Awards večeri i prijatno smo iznenađene izborom toaleta poznatih dama iz sveta filma i televizije. Uz vrlo malo promašaja, veče je proteklo u pravom, skoro vrhunskom, modnom ugođaju koji dugo nismo imale prilike da vidimo.

Naš glas za najbolje odevenu damu tokom večeri ponela je Evan Rachel Wood:

critics-choice-awards-moda-sa-crvenog-tepiha-v
dok titulu najgore odevene zaslužuje da ponese Bella Thorne kojoj ni mlade godine nisu izgovor za ovakav neukus:

critics-choice-awards-moda-sa-crvenog-tepiha-v1
Ono što možemo zaključiti, jeste da je u trendu providna garderoba, kao i bluze/haljine sa dubokim dekolteom. Crna, koja nikako ne izlazi iz mode, boja je sa kojom ne možete pogrešiti, a u paru sa belom, čini win-win kombinaciju. Kad je manikir u pitanju, u modi su metalik nijanse na kratkim noktima, što svakako znači svima (nama) sa slabim i tankim noktima 😉

Više fotografija sa crvenog tepiha Critics Choice Awards možete pogledati na našoj Facebook stranici, gde nam ujedno možete ostaviti i komentar na to ko je vaš najbolji i najgori izbor toalete.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook