Moda

Donji veš Dizni princeze!

Donji veš Dizni princeze!
Podeli dalje

Ako možete da se venčate u Diznilendu, imate Dizni burme i venčanicu poput Dizni princeza, zašto ne biste imale i donji veš Dizni princeze?

Za sve ljubitelje Dizni princeza, japanski e-commerce sajt Bellemaison ima u svojoj ponudi ženski donji veš inspirisan Pepeljugom, Lepoticom, Aurorom i Zlatokosom! Na prvi pogled, ovaj neobični donji veš izgleda isto, međutim postoje neke suptilne razlike koje odišu karakterom svake izabrane princeze.

Donji veš Dizni princeze Pepeljuge je plavo bele boje – oponašajući njenu balsku haljinu i uz dodatak tamnije plave čipke.

Donji veš Lepotice je izrađen u nijansama zagasito žute i uz dodatak ruže koja je važan simbol bajke iz koje potiče.

donji_ves_dizni_princeze_v

Zlatokosin donji veš je u njenoj omiljenoj boji – lila i izrađen je od satena, a ukrašen čipkanim cvećem u plavoj i ljubičastoj boji, kao i nežnom čipkom oko donje strane brushaltera i na obodu gaćica.

Aurora nam je ostala poznata po dvobojnoj balskoj haljini na kraju crtanog filma – kombinaciji plave i ružičaste, ali njen donji veš je u nekoj od bordo nijansi i ukrašen bogatim vezom u kombinaciji bordo u zelene boje.

Koji od ponuđenog veša biste poželele da kupite i, šta mislite, koja od Dizni princeza treba da dobije sledeći donji veš po sebi?

Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook