Moda

Donji veš Dizni princeze!

Donji veš Dizni princeze!
Podeli dalje

Ako možete da se venčate u Diznilendu, imate Dizni burme i venčanicu poput Dizni princeza, zašto ne biste imale i donji veš Dizni princeze?

Za sve ljubitelje Dizni princeza, japanski e-commerce sajt Bellemaison ima u svojoj ponudi ženski donji veš inspirisan Pepeljugom, Lepoticom, Aurorom i Zlatokosom! Na prvi pogled, ovaj neobični donji veš izgleda isto, međutim postoje neke suptilne razlike koje odišu karakterom svake izabrane princeze.

Donji veš Dizni princeze Pepeljuge je plavo bele boje – oponašajući njenu balsku haljinu i uz dodatak tamnije plave čipke.

Donji veš Lepotice je izrađen u nijansama zagasito žute i uz dodatak ruže koja je važan simbol bajke iz koje potiče.

donji_ves_dizni_princeze_v

Zlatokosin donji veš je u njenoj omiljenoj boji – lila i izrađen je od satena, a ukrašen čipkanim cvećem u plavoj i ljubičastoj boji, kao i nežnom čipkom oko donje strane brushaltera i na obodu gaćica.

Aurora nam je ostala poznata po dvobojnoj balskoj haljini na kraju crtanog filma – kombinaciji plave i ružičaste, ali njen donji veš je u nekoj od bordo nijansi i ukrašen bogatim vezom u kombinaciji bordo u zelene boje.

Koji od ponuđenog veša biste poželele da kupite i, šta mislite, koja od Dizni princeza treba da dobije sledeći donji veš po sebi?

Podeli dalje
Tagovi

Facebook