Moda

Drugo veče Serbian Fashion Weeka obeleženo neobičnim kreacijama

Drugo veče Serbian Fashion Weeka obeleženo neobičnim kreacijama
Podeli dalje

Nakon otvaranja u znaku alternativne mode, internacionalni festival mode i dizajna, drugo veče Serbia Fashion Weeka Serbia Fashion proteklo je u punom sjaju i glamuru u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma.

Tokom druge večeri jedine licencirane Nedelje mode u Srbiji predstavilo se 10 dizajnera iz zemlje i regiona i svečano je otvoren Design Week.

Na samom otvaranju, svoje modele je predstavila kreatorka Maja Krsmanović čiju reviju otvorila poznata glumica i spisateljica Iva Štrljić. Temu „Mistika“ najbolje su opisale svečane večernje haljine sa detaljima tila i čipke uz neobične detalje, kao i korseti koji oduzimaju dah.

drugo-vece-serbian-fashion-weeka-v

Zatim je usledila revija Ljiljane Vujanović tokom koje je publika mogla da vidi urbane kombinacije, začinjene printovima kao i varijetet boja i materijala koji su privukli pažnju publike, dok je tokom  drugog bloka posebnu pažnju privukla revija dizajnerke Ane Vasiljević. Smele i ženstvene kombinacije naišle sun a sjajne reakcije posetilaca, a širok spektar materijala istakao je ono najbolje na modelima.

Drugo veče zatvoreno je u velikom stilu, revijom Snežane Dakić.

Od trenerki, preko dnevnih do večernjih haljina iz butika “Pro Piu Grande” čije je zaštitno lice upravo poznata dizajnerka  prikazane su i nešto jednostavnije i  pristupačnije kreacije publici.

drugo-vece-serbian-fashion-weeka-v1
U prepunoj izložbenoj sali, uz brojnu publiku i medije iz zemlje i inostranstva otvoren je zvanično i Design Week, o čemu smo detaljnije pisali ovde.

Večeras publiku Serbia Fashion Weeka očekuju sjajni umetnici i odlična atmosfera. Imaćemo priliku da pogledamo revije Miloša Miletića, Wdress by Valentina Vidal, Ivane Garić, Dair-a iz Holandije, Sanje Bobar iz Crne Gore, Izabele Kerčan iz Hrvatske, Milice Tričković, Danijele Božić i Branka Popovića iz Holandije.

Ulaznice za Serbia Fashion Week mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tixa ili online putem njihovog sajta.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook