Moda

Drugo veče Serbian Fashion Weeka obeleženo neobičnim kreacijama

Drugo veče Serbian Fashion Weeka obeleženo neobičnim kreacijama
Podeli dalje

Nakon otvaranja u znaku alternativne mode, internacionalni festival mode i dizajna, drugo veče Serbia Fashion Weeka Serbia Fashion proteklo je u punom sjaju i glamuru u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma.

Tokom druge večeri jedine licencirane Nedelje mode u Srbiji predstavilo se 10 dizajnera iz zemlje i regiona i svečano je otvoren Design Week.

Na samom otvaranju, svoje modele je predstavila kreatorka Maja Krsmanović čiju reviju otvorila poznata glumica i spisateljica Iva Štrljić. Temu „Mistika“ najbolje su opisale svečane večernje haljine sa detaljima tila i čipke uz neobične detalje, kao i korseti koji oduzimaju dah.

drugo-vece-serbian-fashion-weeka-v

Zatim je usledila revija Ljiljane Vujanović tokom koje je publika mogla da vidi urbane kombinacije, začinjene printovima kao i varijetet boja i materijala koji su privukli pažnju publike, dok je tokom  drugog bloka posebnu pažnju privukla revija dizajnerke Ane Vasiljević. Smele i ženstvene kombinacije naišle sun a sjajne reakcije posetilaca, a širok spektar materijala istakao je ono najbolje na modelima.

Drugo veče zatvoreno je u velikom stilu, revijom Snežane Dakić.

Od trenerki, preko dnevnih do večernjih haljina iz butika “Pro Piu Grande” čije je zaštitno lice upravo poznata dizajnerka  prikazane su i nešto jednostavnije i  pristupačnije kreacije publici.

drugo-vece-serbian-fashion-weeka-v1
U prepunoj izložbenoj sali, uz brojnu publiku i medije iz zemlje i inostranstva otvoren je zvanično i Design Week, o čemu smo detaljnije pisali ovde.

Večeras publiku Serbia Fashion Weeka očekuju sjajni umetnici i odlična atmosfera. Imaćemo priliku da pogledamo revije Miloša Miletića, Wdress by Valentina Vidal, Ivane Garić, Dair-a iz Holandije, Sanje Bobar iz Crne Gore, Izabele Kerčan iz Hrvatske, Milice Tričković, Danijele Božić i Branka Popovića iz Holandije.

Ulaznice za Serbia Fashion Week mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tixa ili online putem njihovog sajta.

Save


Podeli dalje

Facebook