Moda

Emeli vs Jennifer ko nosi bolje?

Emeli vs Jennifer ko nosi bolje?
Podeli dalje

emeli vs jennifer ko nosi boljeU ovonedeljnom modnom obračunu, našle su se dve mlađane dame – škotska pevačica Emeli Sandé i oskarovka Jennifer Lawrence, noseći upečatljivu Peter Pilotto print suknju. Pogledajte i procenite kojoj je stajala bolje.

 

 

U ovonedeljnom modnom obračunu, našle su se dve mlađane dame – škotska pevačica Emeli Sandé i oskarovka Jennifer Lawrence, noseći upečatljivu Peter Pilotto print suknju. Pogledajte i procenite kojoj je stajala bolje.

Jennifer je suknju nosila gostujući u popularnoj američkoj emisiji Saturday Night Live, uparivši je sa crnim topom i štiklama iste boje sa otvorenim prstima. Kosa joj je bila ležerno raspuštena, šminka blaga i primetno je potpuno odsustvo nakita.

Emeli Sandé, sa druge strane, istu suknju je obukla na dodeli NRJ muzičkih nagrada u Francuskoj. Kako je print vrlo naglašen i Emeli se odlučila za crnu boju, obukavši jednostavnu bluzu ¾ rukava, mat špic štikle (zašto?) i diskretan nakit.

Slično uparivanje, a opet toliko različito. Pitamo vas: kojoj je dami suknja, ali i čitava modna kombinacija, stajala bolje?

{loadposition emelivsjennifer}

 

 


Podeli dalje

4 komentara

Click here to post a comment

Facebook