Moda

Emmy 2012 moda sa crvenog tepiha

Emmy 2012 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

emmy 2012 moda sa crvenog tepihaU noći između nedelje i ponedeljka održana je 64 dodela prestižnih Emmy nagrada za TV ostvarenja – pandan filmskom Oskaru i može se reći da su komedija „Modern Family“ i avantura „Game of Thrones“ po broju osvojenih nagrada. Mi se, ovoga puta, osvrćemo na modni a ne nagradni momenat i predstavljamo neke od najboljih i ne tako dobrih toaleta.

U noći između nedelje i ponedeljka održana je 64 dodela prestižnih Emmy nagrada za TV ostvarenja – pandan filmskom Oskaru i može se reći da su komedija „Modern Family“ i avantura „Game of Thrones“ po broju osvojenih nagrada. Mi se, ovoga puta, osvrćemo na modni a ne nagradni momenat i predstavljamo neke od najboljih i ne tako dobrih toaleta.

Na prvi pogled, možemo reći da letnje boje još uvek dominiraju na početku jeseni. Poznate TV zvezde odlučivale su se za svetle tonove – od bele, preko nijansi sive i plave, a dosta je bila zastupljena i žuta boja. Pojedini su se opredeljivali za uvek sigurnu crnu boju, dok su neki imali izlete i u cvetnu aleju. Haljine svih dužina i oblika i odela, pogledajte galeriju i procenite ko je bio dobro a ko ne tako dobro, odeven.

 
Izvor fotografija: Yahoo
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook