Moda

Emmys 2014 crveni tepih

Emmys 2014 crveni tepih
Podeli dalje

Veče koje smo svi čekali je za nama, saznajte ko su pobednici i zavirite u Emmys 2014 crveni tepih!

 

Emmys 2014 obeležile su ubedljive pobede serije Breaking Bad i Modern Family. Nagradu za najbolju mušku i žensku ulogu u drama seriji odneli su Bryan Cranston i Julianna Margulies, u kategoriji komedija Jim Parsons i Julia Louis-Dreyfus; dok su u kategoriji miniserija nagrade poneli Benedict Cumberbatch i Jessica Lange.

 

Emmys 2014 crveni tepih fotografije svih zvezda

 

Veče, naravno, nije moglo proći bez skandala, pa je tako Emmys 2014 obeležio ni malo korektan potez organizatora da Sofiu Vergara postave na rotirajući pijedestal uz više nego seksistički komentar da je najvažnije gledaocima dati neodoljivo za gledati.

emmys_2014_crveni_tepih_v

Od ostalih zanimljivosti, voditeljka Giuliana Rancic je Emmys 2014 iskoristila da, još jednom, pokaže koliko je humana; dok je Hyden sa svetom podelila tajnu da ona i Klitschko čekaju devojčicu!

A kada je reč o crvenom tepihu i onome što su zvezde nosile, ubedljivi zaključak je taj da je boja naredne sezone – crvena! Šta su nosile zvezde i zvezdice i kako su izgledale, pogledajte u albumu na našoj Facebook stranici, a mi vam prenosimo neke od najupečatljivijih izgleda:

 

emmys_2014_crveni_tepih_v1

emmys_2014_crveni_tepih_v2

emmys_2014_crveni_tepih_v3

emmys_2014_crveni_tepih_v4


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook