Moda

Emmys 2015 moda sa crvenog tepiha

Emmys 2015 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Za nama je uzudljiva noć dodele Emmys 2015 nagrada, 67. po redu i evo šta su poznate zvezde obukle za dodelu TV Oskara.

 

Pre svega, čestitke – KONAČNO – Jonu Hammu na osvajanju više nego zasluženog Emmyja za ulogu legendarnog Don Drapera u kultnoj seriji Mad Men! Još da Leonardo osvoji samog Oskara i svi problemi sveta su rešeni 🙂 Bilo je potrebno svega 7 nominacija prethodnih godina, kao i sam završetak serije, pa da Hamm dobije nagradu za jednu od najboljih uloga koje je do sada igrao.

emmys_2015_moda_sa_crvenog_tepiha_v4
Kad već govorimo o drami, Game Of Thrones je (zaslužno) odneo pobedu u kategoriji dramskih serija; dok je titulu najbolje dramske glumice ponela fantastična Viola Davis koja je – ujedno – održala i dirljiv govor.

Listu svih dobitnika pogledajte ovde, a mi se okrećemo modnim temama i trendovima koje su pokazali na crvenom tepihu.

Očekivali smo mnogo više, a dobili kombinaciju potpunih promašaja sa nekim ustaljenim bojama i notama. Od bele, preko boje kože, do crvene i crne – dame su se držale nekih „sigurica“ (što bi rekli u kladionici) i bile su prilično uzdržane u davanju nekih konkretnih i smelih modnih izjava.

emmys_2015_moda_sa_crvenog_tepiha_v1 emmys_2015_moda_sa_crvenog_tepiha_v2 emmys_2015_moda_sa_crvenog_tepiha_v emmys_2015_moda_sa_crvenog_tepiha_v3

Na našoj Facebook stranici možete pogledati fotografije svih dama sa Emmys 2015 crvenog tepiha i odabrati svog favorita za najbolji i najgori izgled.

A ko su naši favoriti, saznaćete u posebnom tekstu 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment