Moda

Golden Globes 2016 moda sa crvenog tepiha

Golden Globes 2016 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Ako ste propustili, Golden Globes 2016 modu donosimo pravo pred vas! Pogledajte šta smo sve zapazili i kako su zvezde izgledale na početku red carpet sezone!

 

Za nama je uzbudljiva noć u kojoj je Leo DiCaprio osvojio zlatni globus za najbolju filmsku mušku ulogu, Jon Hamm konačno za Mad Mena, Brie Larson za najbolju glavnu žensku ulogu i Kate Winslet za najbolju žensku epizodnu ulogu, Taraji P. Henson za ulogu Cookie u odličnoj seriji Empire. Listu svi pobednika pogledajte na sajtu, a mi vas vodimo pravo do Golden Globes 2016 crvenog tepiha!

Sveukupno, kad je u pitanju moda, za nama je jedna ne tako inventivna – da ne kažem dosadna – noć. Zvezde i zvezdice kao da se nisu preterano trudile za izbor toalete, pa tako imamo standardne bele i crne varijante, uz nezaobilaznu crvenu boju.

golden-globes-2016-v

golden-globes-2016-v1

golden-globes-2016-v2

Ono što smo primetili jeste da je teget nova crna, svi vole da zasijaju, kao i da se dubok dekolte i šlicevi vraćaju u modu.

golden-globes-2016-v3

golden-globes-2016-v5

Angelina Jolie možda sada žali zbog toga, al’ šta je tu je – noge i grudi sevale su na sve strane, a bilo je i izleta u ptičje žute i narandžaste nijanse:

golden-globes-2016-v4

golden-globes-2016-v6

Kao i svakog puta, izbor Golden Globes garderobe za koju su se zvezde odlučile možete pogledati .

I, za kraj, malo demistifikacije: ako ste Channing Tatuma do sada smatrali frajerom – više nećete!

golden-globes-2016-v7


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook