Moda

GUESS predstavlja #SmartGUESS džins

GUESS  predstavlja #SmartGUESS džins
Podeli dalje

Posle pametnih telefona, tableta i satova, na redu je garderoba! GUESS predstavlja #SmartGUESS džins i evo o čemu je reč!

 

#SmartGUESS je nova kolekcija jeansa u kojoj je korišćena najnovija tehnologije pri njegovoj izradi i Guess je lansirao tri nove revolucionarne tehnologije počev od sezone jesen/zima 2015 i to Push Up, Joga i Shape Up Denim.

Ovaj najnoviji asortiman inovativnih teksas stilova nudi širok spektar jedinstvenih, trendy fitova koji zadovoljavaju različite životne stilove i tipove građe. Za instant podizanje, Push up jegging je izrađen od lagane tkanine koja zadržava svoj oblik tokom celog dana, oblikujući vašu figuru kao drugi sloj kože. Napravljen od super mekane Tencel mešavine, Push up jegging pruža mekan i luksuzan osećaj  u ultra-laskajućim krojevima miksujući boje tamnog mastila, oniksa i premazanog crnim pranjem.

#smartguess_džins_v

Za besprekorne obline i kroj koji skreće pažnju, Guess Shape Up je konstruisan da istakne svaku vašu oblinu izdužujući noge a dostupan je u tri moderna teksas pranja. Omogućavajući najviši stepen oporavka tokom celog dana, GUESS Shape Up konturiše figuru od vrha do dna svojom jedinstvenom konstrukcijom bez šavova dajući im Bulky i laskaviji kroj.

#smartguess_džins_v1

GUESS Yoga jegging, nova i prefinjena kategorija aktivnog teksasa pruža izuzetnu udobnost i rastegljivost poput helanki koje grle svaku vašu oblinu. Predstavljamo ih u novim pranjima pod nazivom naftna mrlja i silikonsko ispiranje. Ove super mekane Guess Joga jegging pantalone su napravljene da vas prate gde god vas put odvede.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook