Moda

H&M od avgusta u Delta Cityju

H&M od avgusta u Delta Cityju
Podeli dalje

H&M od avgusta u Delta CityjuKao što smo već najavili, poznati (i dugo očekivani) švedski modni brend, H&M od avgusta će konačno svoju prodavnicu imati i u Beogradu, tačnije u tržnom centru Delta City. A evo šta ćete od jeseni imati prilike u njoj da kupujete.

Kao što smo već najavili, poznati (i dugo očekivani) švedski modni brend, H&M od avgusta će konačno svoju prodavnicu imati i u Beogradu, tačnije u tržnom centru Delta City. A evo šta ćete od jeseni imati prilike u njoj da kupujete.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što konačno otvaramo H&M radnju u Srbiji. H&M je modna kompanija fokusirana na dizajn, inovativna i odgovorna, vođena snažnim vrednostima, a održivost je prirodni deo našeg svakodnevnog poslovanja. Uzbuđeni smo zbog prenošenja naše vizije u Srbiju“, istakla je Klaudija Osvald, generalni direktor za H&M u Srbiji.

Prva H&M radnja u Srbiji biće otvorena u Delta City šoping centru u Beogradu, na oko 2.100 kvadratnih metara na jednom spratu, a u ponudi će se naći najnoviji modni trendovi po pristupačnim cenama za žene, muškarce, omladinu i decu.

Ukazala nam se fantastična prilika da otvorimo prodavnicu na najboljoj mogućoj lokaciji u Beogradu, u tržnom centru Delta City, i radujemo se što ćemo potrošačima u Srbiji moći da pružimo modu i kvalitet po najboljoj ceni”, istakla je Klaudija Osvald.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook