Moda

Jesenji trendovi po preporuci modnih blogerki

Jesenji trendovi po preporuci modnih blogerki
Podeli dalje

Za sve vas koje pratite modu, ovo su jesenji trendovi koje preporučuju naše i svetske modne blogerke.

 

Šta će se nositi ove sezone i koje su boje, stilovi, modeli u trendu možda nam niko bolje ne može objasniti i dočarati kao modne blogerke. Zato smo se potrudile i na Instagramu pretražile onoliko naših i stranih modnih blogerki u potrazi za najpopularnijim modnim trendovima koji će se nositi ove jeseni.

Blaire Eadie nam preporučuje neprolaznu klasiku, eleganciju u svakoj prilici, bez obzira na doba dana ili noći. Garderoba koja naglašava i laska liniji i u kojoj ćete se osećati moćno kao žena.

Nikita Wong iz Pariza, pak, smatra da je must have detalj za ovu jesen – šešir! Bilo da idete na ćaskanje sa drugaricama, na posao ili večernji izlazak, šešir je onaj komad modnog detalja bez kojeg se iz kuće ne izlazi!

Oh, Vanja.. Poznata srpska modna blogerka Vanja Milićević ove jeseni preporučuje vesele ’70-te i komade garderobe uz koje ćete sigurno biti primećene! Pravac mamin/bakin ormar i pronađite detalje koje možete nositi već danas!

Tamara Kalinić nam, s druge strane, poručuje da budemo romantične i odvažne koristeći print komade odeće u svojoj jesenjoj garderobi. Od bluza, preko suknji, do jakni – print je nezaobilazan ove sezone!

Sara Donaldson, poznata australijska modna blogerka nam za ovu sezonu preporučuje – crnu! Boja koja nikada ne izlazi iz mode i boja koja pristaje svakoj figuri u svakoj prilici. Pogledajte kako ju je ona uklopila:

 

Koji vam od preporučenih stilova najbolje pristaje i čije biste/ćete savete najpre primenili/ti?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook