Moda

Kate vs Michelle ko nosi bolje?

Kate vs Michelle ko nosi bolje?
Podeli dalje

Kate vs Michelle ko nosi bolje?U ovonedeljnom modnom #KoNosiBolje okršaju našle su se zanosna manekenka Kate Upton i prelepa glumica Michelle Pfeiffer u istovetnoj Lanvin haljini, a vi imate zadatak da ocenite kojoj je stajala bolje.

 

U ovonedeljnom modnom #KoNosiBolje okršaju našle su se zanosna manekenka Kate Upton i prelepa glumica Michelle Pfeiffer u istovetnoj Lanvin haljini, a vi imate zadatak da ocenite kojoj je stajala bolje.

Omiljeni model časopisa Sport Illustrated, Kate Upton bila je – za mnoge – možda neobično previše obučena, u odnosu na ono kako smo navikli da je gledamo. Poznati model je Lanvinovu svileno-satensku haljinu boje crnog vina ukombinovala je sa belim špic salonkama, dijamantskom ogrlicom i nehajnom punđom, šminkom je naglasila oči i mačkasti pogled.

Glumica Michelle Pfeiffer je istu haljinu ponela uz crne satenske platforme sa otvorenim prstima, razbarušenu puštenu kosu, upadljive minđuše, dijamantsku narukvicu i prsten. Poput Kate, i Michelle je na licu naglasila samo oči.

Jedna haljina, dve prelepe dame, ali pobednica može biti samo jedna – vi kažete ko?

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook