Moda

Marciano Guess kampanja za jesen 2015

Marciano Guess kampanja za jesen 2015
Podeli dalje

Stigla nam je nova Marciano Guess kampanja za jesen 2015 i izgleda bolje nego ikad!

 

Kampanju prati serija atraktivnih  fotografija na kojima se pojavljuju zanosne Solveig Mork, Jacey Ethalion, Shelby Keeton, Ruz, Diana Georgie and Simone Holtznagel, a koje su snimnjene pored bazena moderne vile na Beverli Hilsu. Na ovaj način ovekovečeni su sofisticiranost i elegancija, dobro poznate esencije brenda Marciano.

Jesenja kolekcija Marciano Guess je u znaku najpoželjnijih ready-to-wear komada, uključujući strukirane mantile, zvonaste pantalone visokog struka, koketne mini haljine sa šljokicama, kao i širok spektar dugih lepršavih večernjih haljina za ženu koja traži uzvišeniji pristup modi. Bohemian i rock rhapsody uticaji su sastavni deo kolekcije i reflektuju se na  jedinstvene stilove poput kožne mini suknje sa nitnama, širokih waterfall  kardigana i šarenih jakni od eko kože.

marciano_guess_kampanja_za_jesen_2015_v

Sezonska paleta boja uključuje nežne nijanse Baby Pink, svetle lavande i čiste bele pomešane sa daškom maslinasto zelene, tamno bordo i jedinstvenih šumskih printova. Kombinovanje mekog romantizma, tamnih cvetnih printova sa čipkom i drugim edgy elemenatima kolekciji daju glamuroznu notu.

Kreativni direktor kampanje bio je niko drugi do osnivač Paul Marciano, a realizovao ju je mladi i kreativni modni fotograf Rayan Ayash.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook