Moda

Met Gala 2016 moda sa crvenog tepiha

Met Gala 2016 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Ako ste noćas propustili, Met Gala 2016 moda sa crvenog tepiha izgledala je upravo ovako!

 

Do kasno u noć, svi koji nas prate na Twitteru, mogli su se uključiti u online izveštavanje uživo pravo sa Met Gala 2016 crvenog tepiha. Ovogodišnja modna tema bila je prelazak iz mode u tehnologiju i zvezde su u velikoj meri omanule istu. Prvo što je većini (ili njihovim stilistima) palo na pamet bilo je da se obuku u metalik toalete. Stvarno? Ništa inventivnije i originalnije nisu mogle da smisle..?

met-gala-2016-v

Noć za nama protekla je u velikoj količini modnih promašaja, od kojih bi svakako izdvojili Lady Gagu, Madonnu, limene Kardashian-West, Nicki Minaj kao i par osoba kojima imena nismo zapamtili.

Možda najveće razočarenje priredile su nam Sarah Jessica Parker, Taylor Swift i Selena Gomez, došavši u odevnim komadima koji potpuno odudaraju od njihove ličosti – ili, bar, onoga kako su se do sada predstavljale. Potpuni promašaj.

met-gala-2016-v1

Od malobrojnih čije su nam se toalete dopale, izdvajamo Nicole Kidman, Cindy Craford, Emma Stone koja je možda  i najbolje dočarala ovogodišnju temu dobrotvornog bala.

Album sa svim Met Gala 2016 toaletama na crvenom tepihu potražite na našoj Facebook stranici, a vas pitamo: čiji vam se izgled najviše, a čiji najmanje dopao?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook