Moda

Michelle Obama stedi na garderobi

Michelle Obama stedi na garderobi
Podeli dalje

michelle obama stedi na garderobiPrva žena Amerike Michelle Obama, poznata je po svom istančanom modnom ukusu i oku za detalje. Zahvaljujući budnom oku medija, postaće još poznatija i kao žena koja reciklira garderobu tj. kao Prva Dama kojoj ne smeta da se u istoj toaleti pojavi na različitim događajima!

Prva žena Amerike Michelle Obama, poznata je po svom istančanom modnom ukusu i oku za detalje. Zahvaljujući budnom oku medija, postaće još poznatija i kao žena koja reciklira garderobu tj. kao Prva Dama kojoj ne smeta da se u istoj toaleti pojavi na različitim događajima!

Michelle Obama je jedna od retkih žena iz javnog života koja se ne libi da nosi brendove poput H&M ili J. Crew, ali da joj ne smeta da više puta odene istu garderobu, bilo je malo poznato – do sad. Nedavno je, a za potrebe prisustva na jednoj političkoj konferenciji obukla crnu haljinu na jedno rame kreatora Michael Korsa. Upotpunila ju je svetlucavim kaišem i visećim minđušama i time je učinila drugačijom jer, samo tri meseca ranije, obukla ju je jednim drugim povodom. 13. juna, u okviru ceremonije Bele Kuće u Vašingtonu, gospođa Obama je obukla ovu haljinu, kombinujući je sa zlatnim kaišem i minđušama sa kamenom.

Ovaj primer pokazuje da žena, ma ko da je i na kojoj poziciji, ipak treba i može da uštedi. U vreme kada svetska kriza još uvek hara i socijalni problemi postaju sve veći i ozbiljniji, jedan ovakav – ma koliko (činilo se) trivijalan potez – može biti primer i svim drugim ženama da učine isto. Nije sve u krpicama i da uvek jurimo nove; ima nešto i u tome kako kombinujemo one sa kojima već raspolažemo.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook