Moda

Modni blog Harper Beckham

Modni blog Harper Beckham
Podeli dalje

harper beckhamSvet mode postao je jači za još jednog poznatog člana! U pitanju je, ni manje ni više, ćerka Victorie i Davida Beckhama – sedmomesečna Harper Beckham!

Svet mode postao je jači za još jednog poznatog člana! U pitanju je, ni manje ni više, ćerka Victorie i Davida Beckhama – sedmomesečna Harper Beckham!

Naime, po pisanju svetske štampe, malena Harper je toliko popularna, da je već inspirisala nekoga da otvori blog posvećen njenom modnom stilu! U pitanju je Harper Beckham Fashion Blog izvesne Stardust koja, očigledno, mnogo voli bebe poznatih i  njihov način oblačenja.

Uglavnom, na gorepomenutom blogu, svi zainteresovani mogu se hronološki upoznati i pratiti način i stil odevanja buduće hit zvezde u svetu beba poznatih, dobiti inspiraciju za svoje devojčice ili ostavljati komentare o odabranom brendu i komadu garderobe koju je ova celebrity princeza obukla.

Da ova pojava nije tek neki izolovan slučaj, govori i podatak da je upravo mala Harper uvrštena na listu najbolje odevenih poznatih ličnosti u 2011. godini, britanskog izdanja poznatog magazine Vogue.


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook