Moda

Modni trendovi: Ginna Fashion

Modni trendovi: Ginna Fashion
Podeli dalje

U potrazi za modernom, kvalitetnom, elegantnom i svakodnevnom garderobom za predstojeću sezonu, Organ Vlasti obilazi domaće i strane modne brendove i počinjemo sa Đinom Dončić i Ginna Fashion kolekcijama koje toplo preporučujemo.

Đina Dončić – inspirisana ženama

Ono što je započelo kao hobi, danas je više nego ozbiljan i kvalitetan posao, Đinine kreacije predstavljaju spoj kvalitetnih materijala, odličnog dizajna i garderobe za sve prilike koja nikada ne izlazi iz trenda što, kao njena dugogodišnja zadovoljna mušterija, odgovorno tvrdim 🙂

Obucite jesen u Ginna Fashion modele – birajte između svakodnevnih odevnih komada, kao što su duksevi sa šljokicama, trenerke ili džins; izaberite jednu (ili više) od divnih haljina koje se mogu nositi u svakoj prilici – na poslu, sastanku sa dečkom, večernjem izlasku; pronađite tuniku ili bluzu koju ćete nositi i uz suknje, pantalone, farmerke ili šorc; a tu je i nova kolekcija od džinsa.

Ginna Fashion odevni komadi su zaista priča za sebe. Izrađeni od kvalitetnih materijala koji ostaju godinama postojani, modernih boja i dezena, krojeva koji svakom tipu figure daju dozu ženstvenosti, doprinoseći boljem stilu. Cene su više nego pristupačne, pa tako bluze  možete kupiti već od 1650,00 dinara; haljine od 2950,00, džins od 2990,00..

Više o Ginna Fashion brendu informišite se na zvaničnom sajtu, kao i na Facebook stranici, gde možete videti celokupnu kolekciju za predstojeću sezonu, ali i kupiti ono što vam se dopadne u e-shopu. Pored online radnje, Ginna Fashion možete kupiti u Beogradu u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 24, Jagodini u ulici Kneginje Milice 49 i u Kragujevcu u ulici Lole Ribara 8.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook