Moda

Modni trendovi: LUNA fashion

Modni trendovi: LUNA fashion
Podeli dalje

U nastavku serije tekstova o kvalitetnoj, modernoj, elegantnoj i originalnoj garderobi i trendovima za sve sezone, predstavljamo vam LUNA fashion, konfekciju namenjenu samosvesnoj i odvažnoj ženi.

 

 

Ono što je 1990. godine počelo kao mala zanatska radionica u dnevnoj sobi porodičnog stana u Požarevcu, majka i ćerka su pretvorile u jednu kvalitetnu modnu priču koja danas, posle 20 godina, ima svoj kompletan program ženske konfekcije, više od 135 zaposlenih,  kao i čitav lanac maloprodajnih objekata širom zemlje i inostranstva.

modni_trendovi_luna_fashion_v

Ono što karakteriše modnu kuću LUNA jesu modeli izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji prate svetske trendove, doprinose i podstiču prefinjenost svake dame koja ih nosi, a da pritom ne gube na potpunoj udobnosti. Bilo da vam treba garderoba za svakodnevne poslovne obaveze ili sastanke, popodnevne ili večernje prijeme, proslave ili žurke, neke svečane prilike..u modnoj kući LUNA sigurno ćete pronaći nešto za sebe!

modni_trendovi_luna_fashion_v1

LUNA brend je namenjen ženama koje su svesne svojih kvaliteta, ženama koje su i supruge i majke i zaposlene i domaćice.. Ženama koje su seksipilne i prefinjene, umerene i buntovne, „koje svoj senzibilitet i ženstvenost ne kriju, već u njima uživaju!

modni_trendovi_luna_fashion_v3

Više detalja o samom brendu i modelima potražite na oficijelnom sajtu, kao i na zvaničnoj Facebook stranici. I, da podsetimo, u toku je nagradna igra #LunaHaljinaŽelja koja traje do 20. decembra, a u okviru koje možete osvojiti prilično lepu nagradu iz bogatog LUNA asortimana 🙂

modni_trendovi_luna_fashion_v2
A sad jedno posebno iznenađenje! Samo za čitateljke (i čitaoce) portala Organ Vlasti, LUNA Fashion odobrava popust u iznosu od 10% na sve kupovine u toku današnjeg dana i u svim LUNA prodavnicama u Srbiji, bez franšiza, a koje se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Požarevcu, Kragujevcu i Zlatiboru! Ako tome dodamo da je u toku praznični popust u iznosu od 10-50% na koji se dodaje i #OrganVlasti popust, eto lepe prilike da sebe ili nekog vama bliskog obradujete fantastičnim LUNA poklonom! Sve što treba da uradite je da odštampate kupon i ponesete ga sa sobom u kupovinu 🙂 Kupon važi za jednu osobu i jednu kupovinu.

organ-vlasti-poklon-kuponA možete da učestvujete i u #LunaHaljinaŽelja 🙂


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Molila bi da mi neko posalje E-Mail adresu firme Luna kako bi ih kontaktirala iz poslovnog razloga.Hvala Artatore

Facebook