Moda

MTV Movie Awards moda sa crvenog tepiha

MTV Movie Awards moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Jednom rečju, moda na MTV Movie Awards dodeli je igrala siguricu jer se većina zvezda odlučila za proverenu crnu boju, što ne znači da promašaja nije bilo..

 

Dodela nagrada koja je poznata po ekscentričnim i riskantnim odevnim komadima, ove godine je protekla nekako mlako. Sećate li se Lady Gage u svojoj mesnatoj toaleti ili Rose McGowan u lancima? E pa, tave stvari su ove godine itekako izostale; najbliže tome bila je hodajuća katastrofa Hasley, pevačica kojoj ni godine ne pomažu u činjenici da je izgledala očajno.

mtv-movie-awards-moda-sa-crvenog-tepiha-v

Koža je bila modni detalj koji je bio u najvećem fokusu, obzirom da su sa svih strana sevali šlicevi, dekoltei, izrezi i providni materijali u (gotovo svim) već viđenim realizacijama ideja. Poznate zvezde kao da su se umorile od sezone nagradnih dešavanja, pa su tako i odabirale toalete.

Bilo je tu i nekih manje poznatih, pa i zaboravljenih „zvezda“ od kojih su nam najupečatljivije bile Salt-n-Pepa tete koje kao da se i nisu snašle sa odabirom garderobe (a ni zauzetim pozama):

mtv-movie-awards-moda-sa-crvenog-tepiha-v1

Bilo kako bilo, od veselih sedamdesetih do povratka u devedesete, na našoj Facebook stranici ćete naći album sa fotkama sa jučerašnjeg MTV Movie Awards crvenog tepiha, pogledajte i prokomentarišite modu sa nama 🙂

Što se tiče dobitnika nagrada, Charlize Theron i Chris Pratt su poneli plakete za najbolju žensku i akcionu ulogu; u kategoriji komedija, Ryan Reynolds je ubedljivo nadmašio ostale nominovane, a za sve ostale, pogledajte listu koja se još dopunjuje.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook