Moda

Nova Adidas linija snižava telesnu temperaturu!

Nova Adidas linija snižava telesnu temperaturu!
Podeli dalje

Za sve nas koji nismo toliko vični vežbanju a istrajni smo i znojimo se onoliko, nova Adidas linija snižava telesnu temperaturu i pomaže da nas ne strefi srčka!

 

Šalu na stranu, Climachill™ linija odeće i obuće za hlađenje tela napravljena je od inovativne tkanine koja sadrži titanijum i rashlađujuće aluminijumske 3D tačke. Tehnologija upotrebljena u novoj liniji pruža osećaj trenutnog “hlađenja“ kako bi poboljšala rezultate sportista u toplim vremenskim uslovima na taj način što im snižava telesnu temperaturu. Zbog toga sportisti mogu intenzivnije da treniraju, duže da trče, bolje da se fokusiraju  i da pružaju  bolje rezultate.

Climachill™ tehnologija dostupna je širom sveta od početka aprila uz različite kolekcije namenjene za trening muškaraca, žena i dece, a na raspolaganju su i linije za tenis i za svakodnevno korišćenje. Ključni komadi Climachill™ linije proizvoda su muška  majica za trening i ženski teniski top.

nova_adidas_linija_snižava_telesnu_temperaturu_v

Ambasador za Adidas Climachill™ je fudbaler David Beckham koji je povodom predstavljanja ove linije imao da kaže sledeće:

“Igranje i treniranje u ekstremnim uslovima zahtevno je i mentalno i fizički. Igrao sam i u hladnim uslovima severa Engleske i u vrućoj klimi u SAD-u i znam da vreme dosta utiče na sportske rezultate. Tehnologija upotrebljena u liniji Climachill™ zaista će pomoći sportistima da se fokusiraju na igru kako bi dali što bolje rezultate čak i po najnepovoljnijem vremenu.”


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook