Moda

Oscars 2016 moda sa crvenog tepiha [FOTO]

Oscars 2016 moda sa crvenog tepiha [FOTO]
Podeli dalje

Za sve koji su noćas propustili, upravo ovako je izgledala Oscars 2016 moda sa crvenog tepiha!

 

Znate već da je dodelu akademskih filmskih nagrada obeležila Leovo konačno osvajanje zlatne statue i listu svih pobednika možete pogledati ovde, a evo kako su zvezde i zvezdice američke filmske industrije izgledale u najraskošnijoj noći godine.

Pre svega, moram da kažem da sam očekivala mnogo više od ekskluzive, originalnosti i visoke mode. Poznate ličnosti su izgledale kao da su, u najmanju ruku, same birale šta da obuku jer se malo ko mogao izdvojiti ukusom i toaletom dostojnom jednog Oskara.

Ako je verovati njihovim izborima, u trendu će biti indigo plava i ljubičasta boja, a za njima šljokice, šljokice i šljokice 🙂

 oscars-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v5 oscars-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v4 oscars-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v2

Crna i bela su i ove sezone bile najsigurniji izbor za mnoge, a imali smo i nekoliko izleta u vesele boje, što pozdravljamo jer su dame izgledale besprekorno.

oscars-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v1 oscars-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v3

Ono što je ostalo kao najupečatljiviji modni momenat večeri jeste nebrojano mnogo Angelina Jolie wannabe dama, koje su se prosto utrkivale u tome koja će imati dublji šlic i više izbaciti razotkrivenu nogu:

oscars-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v2

U kategoriji najbolje odevenih izdvajamo tek nekoliko dama, od kojih nam je najelegantnije i najraskošnije izgledala Cate Blanchett u neodoljivoj Armani haljini, dok priznanje odajemo i Brie Larson, gospođici Vikander i Oliviji Moon.

oscars-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v

Kad su najgore odevene dame u pitanju, van svake konkurencije bismo izdvojili Amy Poehler – apsolutno nemamo predstavu šta je htela da postigne svojim noćašnjim izgledom.

Fotografije svih zvezda sa noćašnje dodele Oscar nagrada možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Ko su bili vaši modni favoriti?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook