Moda

Otvara se HM u Novom Sadu!

Otvara se HM u Novom Sadu!
Podeli dalje

Vest koja će obradovati ne samo novosađane, već i sve vojvođane: otvara se HM u Novom Sadu!

Tržni centar BIG u Novom Sadu će 27-og februara u 11:00 časova postati novo utočište svih ljubitelja mode. H&M, svetski poznat brend urbane mode, otvara svoju treću prodavnicu u Srbiji.

Kako bi zajedno sa vama proslavili otvaranje nove prodavnice, H&M će na dan otvaranja svim kupcima omogućiti 20% popusta na jedan omiljeni modni komad.

Veoma smo ponosni na otvaranje prve prodavnice u Novom Sadu. Kupci u Srbiji su veoma upućeni u modne trendove i srećni smo što možemo da predstavimo naš poslovni koncept – moda i kvalitet po najboljoj ceni u novom gradu!”, kaže Klaudija Osvald, generalna direktorka za H&M u Srbiji.

U prodavnici na dva sprata i više od 2.300 kvadratnih metara, posetioci će moći da kupuju odevne predmete iz ženske, muške i  dečije kolekcije, kao i iz kolekcije za tinejdžere. H&M proslavlja otvaranje nove prodavnice i na dan otvaranja svojim kupcima daje 20% popusta na omiljeni odevni predmet! Savršen način da započnete svoje savršeno iskustvo kupovine u  H&M-u!

H&M u tržnom centru BIG otvara vrata svoje nove prodavnice ovogodišnjom prolećnom kolekcijom. Klasični modeli, lepršave suknje i detalji u malina-crvenoj boji dobijaju moderan izgled sa nežnim cvetnim dezenima i tufnama.

otvara_se_hm_u_novom_sadu_v1

Klasičan mornarski izgled u kombinaciji plavih tonova i svetlucavo- bele je jedna od nainspirativnijih kombinacija ove sezone.

otvara_se_hm_u_novom_sadu_v

Muškarcima se preporučuje moderan svakodnevni stil koji se postiže kombinovanjem pantalona u maslinasto-zelenoj i mornarsko-plavoj boji. Najmoderniji komadi odeće za decu ove sezone su detalji grafičkih printova, teksas i duksevi nežnih materijala.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook