Moda

Ovog proleća se nose suknje!

Ovog proleća se nose suknje!
Podeli dalje

Zima je gotova, prati nas lepo i sunčano vreme i pravi je trenutak da u prvi plan dođu prolećne suknjice kojima provociramo mušku maštu i mamimo uzdahe.

 

 

Zima je gotova, prati nas lepo i sunčano vreme i pravi je trenutak da u prvi plan dođu prolećne suknjice kojima provociramo mušku maštu i mamimo uzdahe.

D&GU toplijim danima suknje su gotovo najvažniji komad odeće u ormaru svake žene, pa kada je u pitanju praktičnost i svestranost, suknje su najbolji izbor.  Štaviše, u zavisnosti od toga kako je uskladite sa nekim modnim dodacima, možete postići sofisticiran stil ili pak onaj šik, kombinujući suknje sa jednostavnijim odevnim predmetima.

Što se tiče trenutnog položaja suknji na modnom nebu, ove sezone su nam ruke zaista odrešene, tako da možemo da biramo između nekoliko stilova koje smo videli na svetskim modnim pistama. Ovoga puta naglasak je na kombinaciji klasičnog i modernog, inovativnim konceptima. Od minimalizma preko romantičnosti do rok-stila, na raspolaganju vam je bezbroj mogućnosti.

Mark Džejkobs, Džejson VuMinići, voluminozne i ženstvene suknje, jasne linije, cvetni uzorci i kombinovanje različitih tkanina ono je što će se nositi ovog proleća. Sa kolekcijom „Mark Marka Džejkobsa, slavni dizajner dokazuje da je pravi pravcati genije kada je moderno žensko odevanje u pitanju. Mark je za ovu sezonu pripremio suknje visokog struka i srednje dužine, koje se, prema njegovim uputstvima, kombinuju sa seksi košuljama. Još jedna važna lekcija o ženstvenosti i lepoti dolazi od Džejsona Vua, koji je predstavio svoju verziju upečatljivih suknjica kombinovanih sa košuljama od šifona.

Voluminizirane i ženstvene suknje vladarke su ovog proleća. Suknja A-kroja sjajno pristaje svakom obliku tela, a ako imate više muškobanjastu figuru, ovakva suknja može pomoći u stvaranju iluzije ženstvenih oblina. Ovakva suknja je savršen izbor i za žene koje imaju oblik kruške. Kod „Chloé“ možemo videti ženstveni stil, dok one sa potpisom „Chanela“ služe za golicanje mašte.


D&GAko ste konzervativniji, trebalo bi da znate da će minimalističke suknje takođe biti među traženijom robom. Minimalistički pristup donosi sasvim novu dimenziju na modne piste, dok na ulici daje eleganciju kroz jednostavnost i skromnost. Suknje s jasnim krojem i klasičnim geometrijskim oblicima mogli smo videti na revijama „Célinea“ i „Brionia„.

Cvetni uzorci su ženstveni koliko i romantični, a takve suknje smo vidjeli kod D&G-a i Erdema. S druge strane još jedan bezvremenski komad su duže suknje, kakve se mogu videti gotovo svakog leta, a uglavnom su, bile one jednostavnih boja ili sa uzorkom, rađene od laganijih materijala koji vijori na proletnjem povetarcu.

 

Izvor: Trojka

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook