Moda

Penelope vs Rooney ko nosi bolje?

Penelope vs Rooney ko nosi bolje?
Podeli dalje

Penelope vs Rooney ko nosi bolje?Ponedeljak i još jedno modno takmičenje ko nosi bolje! Ovoga puta, za vaš glas bore se dve glumice: Penelope Cruz i Rooney Mara u Givenchy haljini.

Ponedeljak i još jedno modno takmičenje ko nosi bolje! Ovoga puta, za vaš glas bore se dve glumice: Penelope Cruz i Rooney Mara u Givenchy haljini.

Bela čipkana haljina je Givenchy iz kolekcije jesen/zima 2010, a Penelope ju je nosila svega 4 meseca po rođenju prvog deteta, početkom maja 2011., na londonskoj premijeri „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides„. Uz ovu seksi romantičnu couture haljinu, Penelope je nosila puštenu i “ispeglanu” kosu, šminkom je naglasila oči, dok su usne ostale neutralne, a nosila je i zlatnu clutch tašnu.

Rooney Mara je istu haljinu ponela  na ovogodišnjoj Met Gala punk žurci. Kosu je zalizala i vezala u rep, sa šminkom se poigrala kako bi dobila na punk oštrini, a i sama haljina je bila malo dorađena – u predelu ramena, sve zbog tematike večeri. I, za razliku od Penelope, Rooney ispod haljine nije imala belu top majicu.

Sveža mama ili devojka sa zmajevom tetovažom – koja od dama pobeđuje?

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment