Moda

Photoshop Vogue katastrofe

Photoshop Vogue katastrofe
Podeli dalje

Da ni najpoznatiji modni magazine nisu pošteđeni Photoshop grešaka, pokazuju i dva Vogue primera. Krenimo redom.

 

U junskom izdanju kineskog Voguea, poznata manekenka Doutzen Kroes se pojavila u editorijalu bez jedne noge! Očigledno je osoba zadužena za retuširanje “malo” preterala i devojci potpuno uklonila jednu nogu, što je izazvalo revolt – kako među čitaocima, tako i od strane same manekenke. Povodom ovog očiglednog propusta, Doutzenje izjavila kako lično nema ništa protiv dorađivanja fotografija, dokle god je to rađeno sa ukusom i bez brisanja čitavih delova tela.

Nakon toga, u ruskom julskom izdanju Voguea i na samoj naslovnici, našla se ruska manekenka Natasha Poly kojoj nedostaje – ruka! Ili je u pitanju izuzetno komplikovana i bolna poza, ili je Natashi ruka prikačena za kosu – kako fotografija prikazuje. U svakom slučaju, bizarno, jezivo i potpuno nedopustivo – naročito za magazin kao što je Vogue.


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Kao sto Milena rece – jezivo,ali i bolesno i nakaradno!Ne ynam stvarno da li misle da su citateljke glupe pa da ne vide ono sto je ocigledno ili je u pitanju namerno iskrivljavanje normalne slike kako normalna zena i treba da izgleda.

Facebook