Moda

Pletenice hit leta

Pletenice hit leta
Podeli dalje

pletenicePletenice su ponovo u modi! Ušle su na velika vrata i dočekane oberučke; bilo da ih nosite u neobaveznoj ili svečanoj prilici, sa pletenicama ćete uvek pleniti, biti zanimljive i popularne. Sa njima nema greške i savršen  su trend za ove vrele letnje dane.

Pletenice su ponovo u modi! Ušle su na velika vrata i dočekane oberučke; bilo da ih nosite u neobaveznoj ili svečanoj prilici, sa pletenicama ćete uvek pleniti, biti zanimljive i popularne. Sa njima nema greške i savršen  su trend za ove vrele letnje dane.
 

Koliko su popularne govori i činjenica da je Amerika poludela za njima! A kada kažemo Amerika, mislimo na poznate i popularne žiteljke, poput Kim Kardašijan, Gven Stefani, Kejt Hadson, Paris Hilton, Džej Lo i mnogih drugih. Praktične i spasonosne, bilo u vrućinama ili kada niste stigle otići do frizera, pletenice su odlične jer ne štete kosi a vrlo su prikladne svakoj prilici. Od onih “običnih“ čvrsto isprepletenih, preko “riblje kosti“, afro ili pletenih sa strane, sa pridodatim ukrasima…pustite mašti na volju i preplićite se! Rezultat je uvek fascinantan, drugačiji i veoma privlačan. Osim toga, pletenice su uvek i spasonosna frizura, kada ne znate šta bi drugo ili vam se dotadašnja frizura pokvarila. Dodatna prednost pletenica je i što vam nikada ne treba duže od 5-10 minuta za pravljenje istih – divota!

Na plaži kosu možete uplesti u ležernu, labavu pletenicu; imaćete neobaveznu, a opet, upečatljivu frizuru koja će mamiti poglede. U gradu, upletite pletenicu od gornje polovine kose i pustite je da pada preko puštenog dela – sređeno ali ne i preozbiljno i, što je najbolje, sklonjena vam je kosa sa lica. Za veče, poigrajte se sa ribljom kosti ili upletite samo predeo kose oko šiški, kao što je Dženifer Aniston ne tako davno uradila i bićete potpuni hit, gde god da ste!

Bilo kako bilo, za koji god stil pletenica se odlučite – bićete primećene i u trendu i nećete pogrešiti.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook