Moda

Proleće u pastelnim bojama by Reebok

Proleće u pastelnim bojama by Reebok
Podeli dalje

Ako je po Reeboku, pred nama je proleće u pastelnim bojama jer novu kolekciju Reebok Classic možete naći upravo u ovoj paleti boja!

 

I ove sezone, Reebok i FACE Stockholm, renomirana švedska kozmetička kuća, nastavljaju saradnju kroz novu kolekciju Reebok Classic Leather patika koje su izbor poznatih dama iz sveta mode.

Za najnoviji izgled legendarnih Classic Leather patika ovog proleća zaslužna je modna blogerka i svetska ikona stila Jules Sarinana.

proleće-u-pastelnim-bojama-by-reebok-v

Zahvaljujući njenom nemirnom duhu i samopouzdanju kojim zrači, novi modeli Reebok Classic patika Black Ash, Dessert Stone, Lilic Ice i Opal White lako se kombinuju i dozvoljavaju brojne mogućnosti stilizovanja. Njena životna energija, nemir i kreativan osećaj za stil čine je idealnom stilistkinjom nove fit generacije.

Jedino što nam može zadati glavobolju jeste – kako se odlučiti za samo jedan par?!

I Reebok Classic i FACE Stokholm nastali su 80-ih godina, a  decenijama kasnije, ova dva brenda svojom strašću kontinuirano pružaju podršku i ohrabruju žene da budu svoje i posebne, kao što je svaka nova Reebok Classic FACE Stokholm kolekcija.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook