Moda

Pune potpetice novi modni trend

Pune potpetice novi modni trend
Podeli dalje

Vreme kada su naše majke briljirale u modnom smislu, ponovo je došlo! Prevrnite im cipelarnike u potrazi za kakvim autentičnim modelom cipela sa punim potpeticama jer će se ove sezone nositi samo one!

Ko bi mogao i da pomisli da će nešto što Kraljica majka svakodnevno nosi, postati pravi modni hit i imperative za predstojeću sezonu? Cipele sa punom potpeticom su postale pravi must haveudobne šik cipele koje možete nositi celog dana i izgledati jednako sa stilom.

I najbolji svetski modni dizajneri  prepoznali su važnost ponovnog vraćanja ovih cipela, te se pune potpetice mogu videti na revijama od Valentina, preko Chloé pa sve do Chanel. Yves Saint Laurent, Jimmy Choo takođe su samo neki koji su uvrstili pune potpetice u svakodnevnu ponudu svoje prestižne obuće; na sreću mnogih žena širom sveta.

Cipele sa punom potpeticom postale su popularne 60-ih i 70-ih godina prošlog veka, najviše zahvaljujući činjenici da žena u njima izgleda modern i seksi, a u isto vreme udobno i ugodno. Priznaćete, visoke tanke potpetice posle nekog vremena počnu da opterećuju stopalo i mogu dovesti do pojave bola – što kod pune potpetice nije slučaj. Devedesetih godina su se ponovo – na kratko – vratile na modnu scenu, pre nego su pale u zaborav…sve do sad.

Mnoge svetske zvezde su već oberučke prihvatile ovaj nadolazeći modni trend; Lana Del Rey i Zooey Deshanel  su samo neke od njih. Najveći adut ovih cipela leži u činjenici da su idealno udobne za nositi tokom čitavog dana; a modeli kakvi se danas prave, čine da možemo izgledati i poslovno, seksi, otmeno, ležerno – kako god nam padne na pamet u datom trenutku. Cipele sa punom potpeticom možete uklopiti i sa poslovnom i ležernom garderobom; odlično se slažu uz svaku dužinu suknje, pa i pantalona; džins, tvid, pamuk…pune potpetice su, ove sezone, naš najjači adut.


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook