Moda

Retro Chic Day

Retro Chic Day
Podeli dalje

retro chicLjubazni članovi Retro Chic-a pozivaju sve ljubitelje mode, kao i poštovaoce njihovog rada, na još jedno prijatno veče, uz njihov kreativan program! Ove subote, pripremili su još jednu u nizu prodajnih izložbi unikatne, hand made garderobe, nakita i modnih detalja, uz prateći muzički program.
 

retro chic dayLjubazni članovi Retro Chic-a pozivaju sve ljubitelje mode, kao i poštovaoce njihovog rada, na još jedno prijatno veče, uz njihov kreativan program! Ove subote, pripremili su još jednu u nizu prodajnih izložbi unikatne, hand made garderobe, nakita i modnih detalja, uz prateći muzički program.
 
U okviru najavljene izložbe, biće izloženi radovi kreatorki: Tijane Cvetković – jesenja kolekcija unikatno i ručno rađene ženske garderobe; Jovane Petković – prednovogodišnja kolekcija unikatnih i ručno rađenih haljina, kao i rasprodaja modela iz kolekcije proleće/leto 2009; Zorane Grozdanić – jesenja kolekcija unikatnog i ručno rađenog nakita od filca i perli; Gordane Radovanović – nova kolekcija po promo cenama unikatnog i ručno rađenog nakita od polimerske gline-fimo u kombinaciji sa kožom i kaučukom, kao i ručno rađene ženske torbe. Pored toga, program će imati i standardnu postavku unikatnog nakita Tamare Popović*Tamaris Handmade i Dragane trgovčević*Draga broševi.

Tokom večeri, svi gosti će dobiti vaučere sa popustom od 10%, koje ć emoći iskoristiti prilikom kupovine u Retro Chic radnji. Osim toga, organizatori su pripremili poklone iznenađenja za sve dame, a piće će se služiti po promo cenama. Za muziku su zaduženi DJ Lucki i DJ Maja – muzika za ples + retro iznenađenja.

Kreativno veče počinje u subotu 21.11. sa početkom u 20:05 časova, u PIN UP caffe-u, Njegoševa 56. Vidimo se tamo!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook