Moda

Sprinkles – patike za svaku priliku

Sprinkles – patike za svaku priliku
Podeli dalje

Patike, više nego ikada pre, su obuća koju možete nositi u svakoj prilici i situaciji, zato vas upoznajemo sa Sprinkles patikama koje će vas posebno oduševiti!

 

Sa patikama, čini se, nikako ne možete pogrešiti i zaista ih možete kombinovati sa najrazličitijim tipovima odeće i nositi u bilo koje doba dana ili noći. Škola, posao, dnevni ili večernji izazak, druženje, vikend izlet.. patike su tu da nam daju dozu ležernosti i udobnosti. A po čemu su Sprinkles patike tako posebne?

Pre svega, u pitanju su savršene letnje patike – platnene, romantične i nežne, a tajna je u tome što ih možete same osmisliti i prilagoditi svom temperamentu, karakteru, bilo čemu što volite. Sprinkles patike su jedinstvene i originalne poput dama koje ih nose – jer je upravo svaka od njih dala svoj pečat njihovom izgledu.

sprinkles_patike_za_svaku_priliku_v

Iako su relativno skoro počeli da se bave oslikavanjem patika, Sprinkles je u ponudu uvrstio i mama/ćerka komplet – pa tako sada možete osmisliti i nositi slično ili isto oslikane Sprinkles patike sa svojim bebama 🙂

sprinkles_patike_za_svaku_priliku_v2

A da ove patike zaista mogu biti za svaku priliku, pokazuje i ovaj primer mlade i kume!

sprinkles_patike_za_svaku_priliku_v1

Sprinkles patike za svaku priliku potražite na Facebooku, zabavite se osmišljavajući motive i uživajte u letu noseći svoj novi omiljeni par 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook