Moda

Svetlucava pozadina – ali ne ona na koju mislite!

Svetlucava pozadina – ali ne ona na koju mislite!
Podeli dalje

Neke trendove treba saseći u korenu i svetlucava pozadina spada upravo u te! I ne, ne radi se o pozadini za računare ili mobilne telefone, već o – ženskom gluteusu! Ne znate o čemu se radi! O, blago vama 😀

Internetom je, tačnije Instagramom, bukvalno projurio talas fotografija i objava na kojim je svetlucava pozadina u prvom planu. I tu ne mislimo na šminku ili neku neonsku garderobu, već na slojeve i slojeve šljokica koje devojke stavljaju na svoje zadnjice u cilju..?

Pa, biće da su neke dame doslovno shvatile sve one silne meme šljokice citate te su došle na ideju da, pored oslikavanja očiju i lica, šljokicama sada ukrašavaju i zadnjice ne bi li izgledale još seksipilnije i privlačnije u vrelim letnjim danima.

Kako to izgleda, pitate se? Upravo ovako:

Kao da nije dovoljno postojanje tangi koje nam se uvlače i smetaju tamo dole, sad još treba da se borimo sa hiljadama i hiljadama sitnih komada plastike? Ne, hvala! Čak ni za potrebe koncerta i festivala, svetlucava pozadina sasvim sigurno nije nešto što treba pretvoriti u trend, ma koliko nam se – na trenutak – činilo privlačnim i zanimljivim.

Samo zamislite sav taj štras koji se odlepljuje i šeta svud po telu, po garderobi, zavlači se gde ne bi trebalo, sav taj nered i trag koji ostavljate za sobom… Ni malo privlačno – a ni zdravo, zar ne?

 

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook