Moda

Vanessa vs Kylie ko nosi bolje?

Vanessa vs Kylie ko nosi bolje?
Podeli dalje

Vanessa vs Kylie ko nosi bolje?Ovonedeljni modni #KoNosiBolje okršaj je između Disney zvezde u usponu i australijske i svetske muzičke dive. Vanessa Hudgens ili Kylie Minogue u prelepoj Moschino haljini, a vas pitamo koja ju je nosila bolje?

 

Ovonedeljni modni #KoNosiBolje okršaj je između Disney zvezde u usponu i australijske i svetske muzičke dive. Vanessa Hudgens ili Kylie Minogue u prelepoj Moschino haljini, a vas pitamo koja ju je nosila bolje?

U septembru prošle godine, Vanessa je ponela Moschino haljinu boje breskve iz kolekcije proleće/leto 2013 tokom jednog omladinskog događaja. Za tu priliku, kosa joj je bila podignuta u neurednu punđu, šminka je bila svedenijih nota, a od cipela je nosila Saint Laurent lakovane platforme boje kože, dok je od nakita stavila dva prstena.

Kylie je, sa druge strane, prošlog meseca istu haljinu nosila povodom Glamourove dodele nagrade za Žene godine. Moschino haljina je zablistala uz zlatne sandale sa kaišićima, viseće minđuše i upadljive narukvice. Šminka je i njoj bila svedenija, a frizura je podsećala na one iz ’50ih godina prošlog veka.

Koja je od poznatih dama ponela haljinu bolje?

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook