Moda

Victoria’s Secret brushalter od 2,5 miliona dolara!

Victoria’s Secret brushalter od 2,5 miliona dolara!
Podeli dalje

victoria's secret brushalter od 2,5 miliona dolaraPoznati brend ženskog veša „Victoria’s Secret“, nedavno je otkrio i novi brushalter sačinjen od više hiljada delova dragog kamenja, vredan čak 2,5 miliona dolara!

Poznati brend ženskog veša „Victoria’s Secret„, nedavno je otkrio i novi brushalter sačinjen od više hiljada delova dragog kamenja, vredan čak 2,5 miliona dolara!

Čast da nosi veš napravljen od „devojčinih najboljih prijatelja“ pripala je brazilskom top modelu i članu Viktorijinih anđela već 11 godina, Alessandri Ambrosio, kojoj ovaj zadatak nije ni najmanje teško pao, rekavši kako se osećala fantastično, jer je imala osećaj kao da je brushalter napravljen specijalno za nju.

U izradi ovog jedinstvenog komada veša nazvanog „Cvetna fantazija“ (Floral Fantasy), učestvovali su juveliri iz poznate London Jewelers kompanije sa sedištem u Njujorku, a utrošili su preko 5.200 dragog kamenja poput safira, rubina, ametista i dijamanata. Poseban detalj celom komadu čini prenosivi cvetni broš u kojem se nalazi 20-karatni beli dijamant, 21-karatni kruškasti rubin, kao i jedan „manji“ beli dijamant od 12 karata.

A evo i malog uvida u iza scene snimanja reklamnog spota:

 

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook