Moda

Zavirite u MANGO modno proleće

Zavirite u MANGO modno proleće
Podeli dalje

Kako izgleda MANGO modno proleće i šta je to što će se nositi naredne sezone, ovaj poznati španski brend pokazuje nam u svojoj novoj februarskoj kampanji.

Španski brend MANGO modno proleće započinje atraktivnom reklamnom kampanjom sa Micom Arganaraz i Frederikk Sofie kao glavnim junakinjama. Iza objektiva se ovoga puta nalazi Mario Sorrenti, omiljeni Zarin fotograf, dok stajling potpisuje Aleksandra Woroniecka.

Najatraktivniji komadi koju na najbolji mogući način odgovaraju modnim diktatima sezone, ovekovečeni su u nesvakidašnjem ambijentu. Prirodni materijali u vidu najfinijeg pamuka i svile dominiraju Mangovom prolećnom modnom uvertirom, a linija je bogata bojama koje šire optimizam na svakom koraku. Jarki ali i pastelni detalji uz pustinjski zalazak sunca kroz objektiv modnog fotografa Marija Sorrentija dobijaju potpuno novu dimenziju i prikazane modele čini must have komadima sezone.

MANGO prodavnice se nalaze u Beogradu – Delta City, UŠĆE Shopping center i Knez Mihailova 20, kao i Novom Sadu – BIG Shopping center te Podgorici – Delta City.

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook