Parfemi

Attraction by Avon

Attraction by Avon
Podeli dalje

Attraction by Avon je novi parfem za Nju i Njega koji će učiniti da vas magnetska privlačnost prati tokom celog dana!

 

Ako vam se ikada dogodilo da trenutno osetite neodoljivu privlačnost i hemiju sa osobom koju ste tek upoznali, onda znate o čemu govorimo. Moć mirisnog mošusa, glavne note koju sadrže i muška i ženska verzija parfema, zavešće vaša čula i podsetiti vas na magiju prvog dodira.

 

Ako oduvek maštate o pravoj filmskoj ljubavi i strasti koja podseća na onu sa velikog platna, neodoljiv miris Attraction parfema će vam konačno pomoći da se osetite kao prava femme fatale.

 

Opojne drvenaste note i senzualan miris đumbira kojima odiše Attraction za Njega neće ostaviti nijednu damu ravnodušnom, dok će slatka i egzotična mešavina kupine i vanile postati tajno oružje svake zavodnice koja koristi Attraction za Nju.

attraction_by_avon_v1

Avon Attraction biće dostupan u brošuri koja važi od 1. oktobra – uz poručeni parfem za Nju ćete po ceni od samo 2350 dinara dobiti i mini parfem za tašnu i losion za telo, dok će set koji sadrži parfem za Njega, balzam za posle brijanja i kupku za telo i kosu biti dostupan po ceni od 1990 dinara.

attraction_by_avon_v


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook