Parfemi

Avon Luck – novi miris sezone

Avon Luck – novi miris sezone
Navikli smo da Avon svake jeseni predstavi novi parfem, ovoga puta u pitanju je Avon Luck – parfem za sve uspešne i lepe trenutke u životu.

 

Ženstvene note osvežavajućeg citrusa i retkog cveta „kraljica noći“ i tople drvenaste note učiniće da se osećamo kao da smo na vrhu sveta. Parfem iz orijentalno-voćne kategorije, Avon Luck kreirala je dizajnerka iz kuće Givaudan, Adriana Medina, poznata po radu na parmefima za Gwen Stefani, Ed Hardy, kao i za Sex and the City parfeme.

Zaštitno lice i inspiracija Avon Luck parfema je poznata teniserka Maria Sharapova, koja i sama može da se pohvali dobrom dozom sreće u svom privatnom i profesionalnom životu. Za nju, Avon Luck predstavlja parfem koji donosi sreću, osećaj sofisticiranosti i luksuza, ali istovremeno služi i kao podsetnik na to da možemo imati sve i da su mogućnosti nepregledne.

avon_luck_m
Avon Luck možete kupiti u brošuri iz kampanje 14/2014. Boćica je od 50ml i košta 2550,00RSD

Avon Luck jer sreća je na našoj strani 🙂

A samo za posetioce portala Organ Vlasti, spremili smo i mali poklon paket. Svi vi koji budete zapratili organvlasti nalog na Instagramu i lajkovali ovu fotku, učestvujete u izboru za poklon dobitnika Avon Luck seta: losion za telo i dezodorans u spreju! Igramo se do nedelje, nakon čega putem Random.org sajta biramo srećnu dobitnicu ili dobitnika 🙂

avon_luck_v1

Fb komentari

Facebook

Zaprati nas na Instagramu