Parfemi

Blue Style – strumpf parfemi

Blue Style – strumpf parfemi
Podeli dalje

Blue Style - strumpf parfemiU jeku kampanje novog 3D ostvarenja Štrumpfova, pojavila se i kolekcija parfema Blue Style. Kako izgledaju, mirišu i kome su namenjeni, saznajte u tekstu koji sledi.

 

U jeku kampanje novog 3D ostvarenja Štrumpfova, pojavila se i kolekcija parfema Blue Style. Kako izgledaju, mirišu i kome su namenjeni, saznajte u tekstu koji sledi.

 

Devetog avgusta, Blue Style 3D Collection parfemi će se naći u ekskluzivnoj prodaji u radnjama Toys ’R’ Us, u vidu toaletne vode i parfema. Štrumšfeta parfem „Blue Magic“ i toaletna voda namenjeni su damama, dok je ostatak mirisne kolekcije uniseks i namenjen je deci između 5 i 10 godina.

 

Blue Magic u sebi sadrži mirise orijentalne mandarine, roze bibera, maline i cveta breskve; dok su u osnovi zumbul, jorgovan, amber i pačuli. Parfem je namenjen samosvesnoj i modernoj mladoj ženi koja želi i zna da ostavi utisak.

 

Što se tiče Blue Style mirisnih nota, u pitanju su voćno cvetne kombinacije koje uključuju lubenicu, jabuku, jasmin, beli ljiljan, amber i slično; detalji će biti poznatiji nakon lansiranja parfema.

 

Ono što znamo do sada je da će parfemi biti dostupnio u pakovanjima od po 50ml i 100ml, i po ceni od 14$ odnosno 22$.

Izvor


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook