Parfemi

Body by Burberry

Body by Burberry
Podeli dalje

burberry bodyParfem jednostavnog naziva Body, najnoviji je u nizu poznate britanske modne kuće, Burberry i svetlost dana ugledao je 1. septembra. Zaštitno lice je Rosie Huntigton-Whiteley (sećate je se iz Transformersa), odevena samo u prepoznatljivi Burberry trenč.

body by burberryParfem jednostavnog naziva Body, najnoviji je u nizu poznate britanske modne kuće, Burberry i svetlost dana ugledao je 1. septembra.. Zaštitno lice je Rosie Huntigton-Whiteley (sećate je se iz Transformersa), odevena samo u prepoznatljivi Burberry trenč.

Parfem Body izaziva prilično oprečna mišljenja
– dame su ili oduševljene njime, ili ga nikako ne podnose. Samo srce parfema čine vrlo osvežavajuće ruže – priča se da se u svakoj boci ovog parfema nalazi tačno 50 ruža – što neke dame izuzetno vole, a nekima jako smeta. Pored toga, tu je i trunka absinta, pomešan sa bazičnim mošusom i daškom vanile.. Činjenica je da, kada naprskate parfem, prvo što osetite jeste njegova jačina – i to može na trenutak da odbije; međuti, nakon što dozvolite da miris malo ‘odleži’ osetićete njegovu punu privlačnost i zavodljivost.

Kombinacija breskve, irisa, sandalovine, ruže, frezije, ćilibara i mošusa čini ovaj parfem vrlo karakterističnim i prepoznatljivim. Senzualan, ženstven i seksi, uz ovaj parfem svaka žena će se osetiti nepobedivom i na vrhu sveta…makar na trenutak. Parfem prati i kampanja Burberry Nude Collection za trench kapute.

Dostupan je u bocama od 35ml, 60ml i 85ml.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook