Parfemi

Bombshell parfem rasteruje komarce?

Bombshell parfem rasteruje komarce?
Podeli dalje

Rešenje za dosadne insekte: Bombshell parfem rasteruje komarce – ako je suditi po rezultatima jednog američkog istraživanja.

Sad možete izgledati, mirisati dobro i u isto vreme se odbraniti od ujeda komaraca jer jedan od parfema brenda Victoria’s Secret ima tajno dejstvo koje se ogleda u tome da rasteruje komarce ako se nanese u većem sloju.

Istraživači sa univerziteta u Novom Meksiku su potpuno nasumice odlučili da testiraju Bombshell parfem (jedna od koleginica ga je dobila za rođendan), jer im se učinilo da zbog svog cvetno slatkog mirisa može privući komarce, a desilo se upravo suprotno!

bombshell-parfem-rasteruje-komarce-m

Naime, testirano je 7 komercijalnih sredstava za zaštitu od komaraca sa 2 parfema (od kojih je jedan upravo Bombshell)  i flasterom dizajniranim da odbija komarce. Proizvodi koji su sadržali DEET (sintetički repelent) ili ulje limunskog eukaliptusa su se pokazali kao najbolji rasterivači komaraca, a istraživači su se iznenadili da Bombshell parfem rasteruje komarce tokom čitava dva sata od nanošenja.

 

bombshell-parfem-rasteruje-komarce-v

Sledeći put kad kupujete letnji parfem, razmislite o tome da uzmete upravo Bombshell, nije na odmet mirisati lepo, osećati se seksi i ne brinuti o ujedima dosadnih komaraca 🙂


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook