Parfemi

My Burberry Black – parfem jeseni

My Burberry Black – parfem jeseni
Podeli dalje

Već sad najavljen kao parfem jeseni, My Burberry Black je nova kombinacija mirisa ove poznate modne imperije koju je osmislio kreativni i izvršni direktor Burberryja, Christopher Bailey.


My Burberry Black inspirisan je crnim Burberry Heritage Trench kaputom i vraća nas u Londonsku baštu usred oluje i snažne kiše, kojima kontrast prave toplota i očaravajući mirisi flore. Na boci parfema nalaze se senzualni elementi crnog Burberry kaputa koji čine sjajan spoj sa golom kožom.

Mirisna nota je nastala spajanjem mirisa osunčanog cveta jasmina i  breskve sa nežnim dodirom kandirane ruže. Prepoznatljivi miris kandirane ruže u srednjoj noti My Burberry parfema daje sladak i primamljiv zaokret u mirisu, dok bogati ćilibar pačulija zaokružuje miris do duboke i zanosne završnice.

Gornja nota: cvet jasmina
Srednja nota: kandirana ruža i breskva
Donja nota: ćilibar pačuli

Miris je smešten u bogatu staklenu bočicu, boje ćilibara, čiji celokupan dizajn odražava detalje crnog Burberry Heritage Trench kaputa. Masivan, taman čep je replika dugmića na mantilu, dok je tkanina oko boce, ručno vezana u čvor, napravljena od crnog gabardina, inovativne tkanine koju je pre više od 100 godina patentirao Thomas Burberry. Tkanina je izrađena u Engleskoj, u Castlefordu (Yorkshire).

Bočica je smeštena u crnu kutiju, čija je površina inspirisana crnim garbardinom  i obmotana reljefnom zlatnom mašnom.

Za britansku glumica Lily James ovo je prva kampanja za Burberry, a celokupnu kampanju je snimao čuveni Mario Testino.

Parfem je dostupan u pakovanjima od po 30ml, 50ml i 90ml.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook