Parfemi

Cosmic Radiance by Britney Spears

Cosmic Radiance by Britney Spears
Podeli dalje

cosmic radianceBritney Spears je lansirala još jedan u nizu svojih parfema, ovoga puta, u pitanju je Cosmic Radiance – inspirisan zvezdama i galaksijom.

 

 

Cosmic Radiance by Britney SpearsBritney Spears je lansirala još jedan u nizu svojih parfema, ovoga puta, u pitanju je Cosmic Radiance – inspirisan zvezdama i galaksijom.

Cosmic Radiance – parfem koji simbolično predstavlja najsjajniju zvezdu u sazvežđi – preneseno u našem nekom značenju, u pitanju je parfem za jaku i nezavisnu ženu, ženu sa stavom i prodornošću koja obara s nogu. Parfem prati i slogan

Be the brightest star of the universe!

Cosmic Radiance je izašao pod licencom poznatog brenda Elizabeth Arden, a kreirali su ga Honorine Blanc i Harry Fremont, poznata imena u svetu parfema. U pitanju je kompozicija citrusnih nota, pomešanih sa cvetnim aromama gardenije, jasmina, ambera, kao i miksom sandalovine i vanile. Ova kombinacija mirisnih nota pomaže da se osećate ženstveno seksipilne, ali i sofisticirane i nezaboravne.

Sama Britni rekla je o svom parfemu sledeće:

I believe that all women can create their own world where they shine the brightest,” Spears said in a statement. It’s all about having the power and confidence to be yourself. When i wear my new scent, Cosmic Radiance, i feel beautiful, empowered and sexy.”

 

 

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook